Η αγαπημένη σας συνήθεια έρχεται και πάλι στο Ballo Cafe, με μιά ακόμα Βραδιά Sushi. Ο σεφ μας ετοιμάζει τα είδη του που θα σερβίρουμε. Τα αγαπημένα, nigiri, φτιαγμένο από με σπυρωτό ρύζι, φιλέτο ψαριού συνδυασμένα συνήθως με φύκια, και maki, φτιαγμένο από φύκια (νόρι), ρύζι, μαζί με ωμό ψάρι, καβούρι ή γαρίδα, και τραγανά κομμάτια από λαχανικά, όπως αβοκάντο και αγγούρι. Για την πρώτη Παρασκευή της Αποκριάς σας έχουμε μία έκπληξη! Προσφορα 10 τεμ στην τιμη των 7 ευρω!! Η βραδιά Sushi έχει γίνει πια θεσμός στο Ballo Cafe. Κοντά μας θα απολαύσετε την μοναδική αυτή γευστική βραδιά με τιμές προσιτές, τις…

Το Ballo Cafe διοργανώνει για όλους εσάς «Βραδιά Καραόκε». Το καραόκε είναι μιά ιδέα που ξεκίνησε από έναν Ιάπωνα, ο οποίος έγραψε τη μουσική μιας ορχήστρας σε βίντεο κι από πάνω έβαλε λόγια και στίχους. Το καραόκε απέκτησε πολύ γρήγορα φανατικό κοινό τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον Υπόλοιπο κόσμο. Στην Ιαπωνία δε, είναι τόσο μεγάλη η δημοτικότητά του που δεν υπάρχει φωτεινή επιγραφή που να μην το διαφημίζει. Το καραόκε έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα φανατικό κοινό. Εξάλλου σε ποιόν δεν αρέσει να σιγοτραγουδάει κάτω από το ντους, με τη ντουζιέρα για μικρόφωνο ή την οδοντόβουρτσα τέλος πάντων; Θέλοντας να…

Το Ballo cafe σας προσκαλεί στην βραδιά Pizza  που διοργανώνει! Η πίτσα είναι έδεσμα με ιταλική προέλευση. Η λέξη πίτσα εμφανίστηκε ήδη από τον 16ο αιώνα στη Νάπολη. Σήμερα, μαζί με τα μακαρόνια (σπαγγέτι) θεωρείται κατ'εξοχήν χαρακτηριστικό ιταλικό φαγητό. Μάλιστα, η κυβέρνηση της Ιταλίας προστατεύει με νόμο την παραδοσιακή ιταλική πίτσα. Διάφορες σύγχρονες μελέτες αναφέρουν πως η πίτσα μάλλον οφείλει το σχήμα της στους Πέρσες, οι οποίοι κατά τις εκστρατείες τους έψηναν ψωμί στις στρογγυλές ασπίδες τους Είναι φαγητό αποτελούμενο από ψημένη ζύμη, και μείγμα λαχανικών ή και αλλαντικών. Υπάρχουν δύο βασικά είδη πίτσας, η ιταλική και η αμερικανική. Η ιταλική…

Το Ballo Cafe σας προσκαλεί στις βραδιές «Σούπα μου ‘μες» που διοργανώνει. Η σούπα είναι ένα ελαφρύ έδεσμα με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και υφής. Τη δεκαετία του ’50 τα σουπάδικα ήταν πολύ διαδεδομένα σε όλη την Ελλάδα. Οι κατσαρόλες δούλευαν τη νύχτα, τα σουπάδικα άνοιγαν τα ξημερώματα και σέρβιραν μια ζεστή σούπα στους εργάτες πριν πιάσουν δουλειά στα εργοστάσια. Ήταν αποκλειστικά αντρική ιστορία! Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι σούπες είχαν εξαφανιστεί από τα εστιατόρια. Τα τελευταία χρόνια οι σούπες επανέρχονται στα μενού πολλών εστιατορίων. Με διάθεση για εναρμόνιση με τις ανάγκες της εποχής, οι σούπες πλέον απευθύνονται σε όλους. Είναι…