Το εντυπωσιακό sushi menu μας, δημιουργημένο με τέχνη και φαντασία από τον σεφ του Ballo, (sushi expert  & former chef στο Freud Oriental)ενθουσιάζει όλους όσους το δοκιμάζουν. Μαζί με φανταστικά ποτά, πρωτότυπα κοκτέιλ, εξαιρετική μουσική και άψογη εξυπηρέτηση στο πιο φιλόξενο περιβάλλον φροντίζουμε ώστε ο καθένας από εσάς ξεχωριστά και όλοι μαζί να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.

Οι καταπληκτικές εμπνεύσεις του σεφ του Ballo (sushi expert  & former chef στο Freud Oriental) αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στο Ballo Sushi Menu

- Είμαστε ανοιχτά -

Κάθε μέρα εκτός Κυριακής
18:00 - 03:00

- Εκδηλώσεις -

Για το Ballo

Σε ένα χώρο ξεχωριστό, πλήρως εναρμονισμένο με το πνεύμα του νησιού και της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, δημιουργήσαμε με μεράκι το πιο αγαπημένο στέκι στην Παροικιά, το Ballo.

Με θέα στο υπέροχο γαλάζιο του Αιγαίου και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Πάρου προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε όλους τους επισκέπτες.

Το εντυπωσιακό sushi menu μας, δημιουργημένο με τέχνη και φαντασία από τον σεφ του Ballo, ενθουσιάζει όλους όσους το δοκιμάζουν. Μαζί με φανταστικά ποτά, πρωτότυπα κοκτέιλ, εξαιρετική μουσική και άψογη εξυπηρέτηση στο πιο φιλόξενο περιβάλλον φροντίζουμε ώστε ο καθένας από εσάς ξεχωριστά και όλοι μαζί να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.

Από το πρωί με καφέ και πρωινό, μέχρι… το άλλο πρωί για μια αξέχαστη εμπειρία.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και να γίνετε κι εσείς μέλη της πιο κεφάτης  παρέας, της παρέας του Ballo.

Ο Χώρος μας

Χαλαρώστε κι απολαύστε το ποτό ή/και το sushi σας σε ένα υπέροχο περιβάλλον με εντυπωσιακή θέα.

Το Ballo δημιουργήθηκε για να αποτελεί ένα υψηλής αισθητικής και ταυτόχρονα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Σχεδιάσαμε και διακοσμήσαμε το χώρο μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώσετε άνετα και ευχάριστα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Απολαύστε τα μεγάλων διαστάσεων τραπέζια που διαθέτουμε, ιδανικά για πολυπληθείς παρέες. Επιλέξτε ένα από τα μικρότερα και πιο... ρομαντικά για να απολαύσετε το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα ή το μαγευτικό φεγγάρι. Ελάτε στη μπάρα για να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί.

Ότι και αν επιλέξετε, η βραδιά στο Ballo θα σας μείνει αξέχαστη.   

Μην καθυστερείτε

Κλείστε το τραπέζι σας