ΒΡΑΔΙΑ "ΣΟΥΠΑ ΜΟΥ 'ΠΕΣ" @BALLO CAFE

Το Ballo Cafe σας προσκαλεί στις βραδιές «Σούπα μου ‘μες» που διοργανώνει.

Η σούπα είναι ένα ελαφρύ έδεσμα με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και υφής. Τη δεκαετία του ’50 τα σουπάδικα ήταν πολύ διαδεδομένα σε όλη την Ελλάδα. Οι κατσαρόλες δούλευαν τη νύχτα, τα σουπάδικα άνοιγαν τα ξημερώματα και σέρβιραν μια ζεστή σούπα στους εργάτες πριν πιάσουν δουλειά στα εργοστάσια. Ήταν αποκλειστικά αντρική ιστορία!

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι σούπες είχαν εξαφανιστεί από τα εστιατόρια. Τα τελευταία χρόνια οι σούπες επανέρχονται στα μενού πολλών εστιατορίων. Με διάθεση για εναρμόνιση με τις ανάγκες της εποχής, οι σούπες πλέον απευθύνονται σε όλους. Είναι φτιαγμένες από πολλά και διαφορετικά υλικά. Προσφέρονται ακόμα και για συνοδευτικό του ποτού σας.

Στο Ballo Cafe αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε τις Βραδιές «Σούπα μου ‘πες».

Σας προσφέρουμε διαφορετική σούπα κάθε φορά για να συνοδεύσετε το ποτό σας. Ο chef μας ετοιμάζει πεντανόστιμη κολοκυθόσουπα ή καροτόσουπα ή κρύα ντοματόσουπα και πολλές πολλές άλλες, ανάλογα με την εποχή. Χρησιμοποιεί πάντα τα φρεσκότερα εποχιακά υλικά για να σας προσφέρει ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις.

Ζητήστε την δική σας σουπίτσα μαζί με το ποτό σας και Καλή διασκέδαση!!

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας ηλεκτρονικά, μέσω της online φόρμας κρατήσεων κάνοντας click εδώ, ή τηλεφωνικά στο 22840 28238

Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί μια βραδιά «Σούπα Μου ΄πες» στο Ballo-cafe!